Un român din Germania și-a ucis soția cu 18 lovituri de cuțit! A înnebunit după ce femeia l-a înșelat și că l-a numit „pitic urât cu care s-a căsătorit din milă“

Foto: dw.com

Românul din Germania care și-a ucis soția cu 18 lovituri de cuțit este judecat la Bonn.

Românul din Germania care și-a ucis soția a intrat în atenția presei germane. “Un român de 41 de ani este judecat pentru omor la tribunalul districtual din Bonn, după ce și-a înjunghiat soția, la Waldbröl, la sfârșitul anului trecut”, a relatat ziarul Express, citat de stiridiaspora.ro.

De altfel, ziarul Express a publicat o fotografie de la tribunal, care îl arată pe român încătușat, aflat lângă un polițist. Cei doi români erau căsătoriți de 8 ani. Amândoi au venit în Germania în căutarea unui trai mai bun, dar și pentru a încerca să facă un copil aici, cu sprijinul medicilor și a sistemului de sănătate din Germania.

Se pare că tânăra de 28 de ani s-ar fi îndrăgostit de un coleg de muncă al soțului ei și a vrut să divorțeze de soțul său, spun procurorii. Procurorul din Bonn acuză instalatorul de gaze și apă de la Waldbröl că, pe 26 noiembrie 2019, și-a ucis soția, în vârstă de 28 de ani, cu 18 înțepături de cuțit în gât, din gelozie.

Bărbatul și-a mărturisit fapta imediat după ce a comis-o. Bunica bărbatului, care locuia cu ei în Germania, l-a văzut pe nepotul ei plin de sânge ieșind din dormitor, iar pe femeie înjunghiată, într-o baltă de sânge.

Ea a sunat la 911 și medicii sosiți au transportat-o pe româncă la spital, în stare gravă, unde, din cauza rănilor grave, a murit câteva ore mai târziu. El a fost transferat în arest, iar luni a fost prezentat în fața judecătorilor.

Potrivit avocatului care îl apără pe român, inculpatul a descris ultimele săptămâni dinainte de oribila faptă ca fiind unele dramatice, între el și soția sa existau certuri de luni întregi, deoarece ea avea un amant, despre care îi spusese și soțului ei de care voia să se despartă.

Românul din Germania care și-a ucis soția cu 18 lovituri de cuțit: “Nu mai eram sub controlul meu”

Cu o zi înainte de crimă, reamintește acuzatul, conflictul dintre ei s-a agravat din nou. Soția lui îi spusese că nu va zbura în România cu el pentru a petrece Crăciunul, ci va rămâne la Waldbröl din cauza iubitului.

Lucrurile au escaladat atunci, iar ea l-ar fi insultat și rănit pe bărbat: „Mi-a spus că sunt un pitic urât cu care s-a căsătorit doar din milă. Am rămas uluit!”, a mărturisit românul în fața instanței, potrivit express.de.

În acea zi, românul de 41 de ani a încercat să se omoare. A intrat în plin într-un copac, cu mașina pe care tocmai o cumpărase, dar a scăpat nevătămat în urma accidentului. Bărbatul s-a întors apoi acasă la soție, iar după ce au luat masa împreună, acesta i-a mărturisit gestul pe care tocmai îl făcuse.

O altă ceartă aprinsă a izbucnit atunci, iar ea l-a acuzat furioasă că stricat mașina și a dispărut în dormitor, unde el a urmat-o, dar femeia era nervoasă și ar fi aruncat cu o veioză în direcția soțului ei.

„Am luat apoi cuțitul (lungimea lamei: nouă centimetri), pe care îl aveam întotdeauna în dormitor și am înjunghiat-o. Nu mai eram sub controlul meu. Aceste fapte mă vor urmări mereu și voi regreta gestul toată viața mea”, a declarat românul în fața instanței.

Parteneri