Un român din Spania i-a tăiat gâtul fratelui său care tcomai ajunsese din România

“Nu există-n lumea asta frate ca al meu… Și la bune și la rele e fratele meu”, spunea Romica Puceanu într-un cântec celebru. Se pare că lucrurile nu sunt mereu așa… Un român din Spania i-a tăiat gâtul fratelui său care venise să-l viziteze din România.

În data de marți 22 septembrie la Poliția Spaniolă din localitatea Oroso, provincia La Coruña s-a prezentat un cetățean român în vârstă de 58 de ani cu o mărturisire șocantă. Bărbatul a povestit cum și-a omorât fratele care venise din România să-l viziteze. După ce au consumat o cantitate mare de alcool cei doi au ajuns la certuri și reproșuri până când unul dintre ei a luat un cuțit și i-a secționat jugulara.

Cel care a murit abia sosise din România cu nici 24 de ore, special pentru a-și vedea fratele aflat în Spania.

A doua zi dimineață, după ce aburii alcoolului s-au limpezit, bărbatul a realizat crima oribilă pe care a săvârșit-o și a decis, plin de sânge, să se predea autorităților. Poliția s-a deplasat la locul faptei și a găsit victima într-o baltă de sânge cu răni adânci în zona gâtului.

Fratele meu a murit, a declarat ucigașul în fața polițiștilor. Criminalul este reținut pentru omor deosebit de grav în custodia Gărzii Civile din Sigüeiro iar ancheta este în curs de desfășurare.

Parteneri