Un student este nevoit să se urce într-un copac înalt de 8 metri pentru a participa la cursurile online și a avea semnal la internet

Un student dintr-un sat siberian este nevoit să se urce mereu într-un copac, pentru a participa la cursurile online, alături de colegii săi. Doar aşa el prinde semnal la internet.

Alexei locuiește într-un sat siberian îndepărtat şi este obligat să urce zilnic într-un mesteacăn, pentru a obține acces la internet, pentru că altfel nu poate să participe la cursurile online.

Alexei Dudoladov, în vârstă de 21 de ani, urcă în copacul de opt metri ca să prindă semnal la telefon. El este student la Institutul de Transporturi pe Apă, din Omsk, potrivit nypost.com.

”Trebuie să intru în pădure, la 328 de metri de sat și să mă urc într-un un mesteacăn. Intru pe Zoom, pentru a vorbi cu profesorii și pentru a le demonstra că nu ratez cursul fără un motiv bine întemeiat”, a declarat tânărul în mai multe postări pe TikTok și Instagram.

Sătul de lupta pe care trebuie să o ducă mereu, acesta și-a documentat experienţa şi a postat pe rețelele de socializare. Studentul le-a cerut autorităților să ofere servicii de internet mai bune în regiunile îndepărtate, pentru a nu mai fi nevoit să treacă prin tot acel chin.

”De ce oamenii din oraș pot folosi internetul în apartamentele lor, în timp ce sătenii pot face acest lucru doar de pe autostrăzi, acoperișuri și copaci?”, a adăugat Dudoladov.

Oficialii din domeniul educației, din regiunea Omsk, au spus că pregătesc un plan pentru Dudoladov, care să-i permită să studieze mai uşor.

Parteneri