Un tânăr adolescent din Moldova dat dispărut în urmă cu două zile a fost găsit spânzurat în pădure

Un tânăr adolesecent din Moldova a fost găsit fără viață într-o pădure, după ce în urmă cu două zile a fost dat dispărut. Cum a fost descoperit!

Un adolescent moldovean care a dispărut în urmă cu două zile de acasă, a fost găsit fără suflare în pădure. Aceasta a recurs la un gest extrem și a fost descoperit spânzurat
. Anunțul veștii a fost dat chiar de către asociația care s-a ocupat de căutările tânărului în toată această perioadă și care totodată l-au găsit mort în pădure.

”Foarte trist. Băiatul din s. Chirca r. Anenii-noi, dispărut acum două zile a fost găsit, de voluntari pasionați de Off Road și salvatorii de la #DPSBotanica, în pădurea din satul vecin, dar din păcate era deja fără suflare, strangulat de un copac. Multă putere rudelor îndurerate… Dumnezeu să-l ierte…”, au anunțat aceștia!

Nu a lăsat niciun bilet de adio!
La fața locului s-a deschis acum o anchetă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la gestul băiatului! Tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să explice ce s-a întâmplat!

Parteneri