Un tânăr român de 22 de ani a fost găsit în Italia pe malul unu râu fără viață

Tragedie în Italia. Cadavrul unui tânăr român, de 22 de ani, a fost găsit de un fermier la Chivasso, pe malul râului Po. Radu Andrei M. era originar din Bacău, dar locuia în Crescentino, Italia, alături de familia sa.

Potrivit anchetatorilor, identitatea tânărului a fost stabilită după tatuajul de pe braţ – o svastică. Este un tânăr cetățean român care locuiește în provincia Vercelli și care deja cunoscut de poliție pentru numeroase infracțiuni comise în trecut. Băiatul a fost găsit de un fermier local.

Tânărul găsit mort era îmbrăcat într-un hanorac, blugi și o jachetă și era întins cu fața în sus pe iarbă lângă un copac.

Mesajele emoționante ale familiei
Mama, fratele și logodnica sa deplâng moartea prematură a tânărului de 22 de ani. „Adio, iubirea mea cea mai mare. Nu trebuia să se întâmple asta. Ai murit singur pe stradă, te-a ucis. Nu te putem uita niciodată, ești mereu în inimile noastre. Mama Miron V, logodnica, Giorgia, fiul tău Alessio de 7 luni și fratele Vlad. Nu te vom uita niciodată, vei rămâne în inima noastră pentru totdeauna“, a scris îngenuncheată de durere, mama sa, pe o rețea de socializare.

„Adio, iubirea mea, o sa ne fie tare dor de tine. Nu pare adevărat ca nu mai ești aici cu noi. Te așteptam acasă dar degeaba. Știu ca il vei veghea pe fiul nostru de sus. Te iubesc enorm de mult“, a scris și logodnica sa, Giorgia.

Parteneri