Un tânăr și-a ucis soția, iar pe urmă a intrat frontal într-un TIR. A murit pe loc

Un tânăr și-a ucis soția, a plimbat-o moartă prin Spania cu camperul, apoi a intrat în plin într-un TIR. A murit pe loc, iar anchetatorii au descoperit după o săptămână că femeia era deja moartă în momentul impactului.

Criminalul a ciculat pe contrasens, pe autostradă, și a intrat într-un TIR.În auocaravana lui era soția, moartă de mai multe zile.
Ancheta unui accident grav care a avut loc săptămâna trecută în Los Barrios (Cadiz), când un camper în care călătoreau un bărbat și o femeie s-a ciocnit cu un camion, a dezvăluit că nu a fost un accident fortuit. Femeia a murit înainte de impact.

Surse apropiate cazului au indicat pentru EFE, citat de La Voz Digital, că anchetatorii au găsit indicii că femeia, o franțuzoică în vârstă de 32 de ani care era în autocaravană era moartă înainte ca vehiculul, condus de soțul ei, să se întoarcă în sens opus pe autostrada A-381 și să intre frontal într-un camion

Șoferul camperului, un englez de 28 de ani, a murit instantaneu, în timp ce șoferul camionului a fost grav rănit.

Potrivit ziarului Europa Sur, analiza criminalistică a arătat că femeia a murit ca urmare a unui traumatism puternic la nivelul capului, astfel încât ipoteza care este tratată acum este că bărbatul s-a sinucis provocând accidentul după ce și-a ucis soția. Anchetatorii au stabilit și că tânărul își ucisese soția cu câteva zile înainte de a provoca accidentul în care s-a sinucis.

Tânărul englez, după cum au confirmat la EFE surse apropiate de caz, avea antecedente de probleme psihice .

Accidentul s-a petrecut în jurul orei două după-amiază vinerea trecută .

Mai multe persoane au alertat serviciul de urgență 112 că o rulotă se deplasa în direcția opusă la km 73 de pe A-381.

Câteva clipe mai târziu, alte apeluri au alertat că autocaravana se ciocnise frontal cu un camion la kilometrul 75 al autostrăzii.

Parteneri