Un tată iresponsabil și-a expus bebelușul unui chin de neimaginat. La atârnat și scuturat cu capul în jos minute în șir

Un bărbat din Rusia care se vrea influencer a fost arestat, după ce a publicat o filmare tulburătoare în care apare atârnându-și și scuturându-și propria bebelușă de un picior, pentru faimă și bani.

Igor Kravtasov, în vârstă de 35 de ani, din Moscova, a spus că el crede că bebelușii ar trebui să fie tratați ca și când ar fi maimuțe, după ce urmăritorii lui l-au întrebat de ce și-a chinuit bebelușul în acest fel.

„Ce am făcut eu ajută la corectarea formîrii oaselor. Ligamentele și încheieturile devin mai mobile”, a susținut influencerul.

Soția lui, în vârstă de 27 de ani, a fost reținută pentru 10 zile, de asemenea, deoarece nu a intervenit pentru copilul ei. Acum, cei doi riscă să rămână fără drepturi părintești. Autoritățile spun că fetița ar fi putut rămâne cu gâtul rupt sau probleme grave de sănătate. În prezent, copilul se află la un spital unde i se fac analize medicale.

Alții sunt de părere că tatăl nu a greșit cu nimic, deoarece ar exista astfel de „exerciții” pentru bebeluși.

De altfel, clipul publicat de acest bărbat face parte dintr-un trend periculos apărut în Rusia. Mai multe persoane au reacționat cerând ca acei copii care apar în astfel de clipuri să fie luați de lângă părinții lor.

Parteneri