Valentin Sanfira și Codruța Filip formează oficial o familie: “Nu am ieșit pe minus. Dar, în primul rând, la cununie nu este cu dar”

Valentin Sanfira și Codruța Filip formează oficial o familie și se declară extrem de mulțumiți de ce au obținut după cununia civilă.

Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au fotografiat la piscină, zâmbitori și îmbrățișați
Cu ce s-au ales Valentin Sanfira și Codruța Filip după cununie

În urmă cu doar câteva zile, Codruța și Valentin au spus cel mai sincer ”DA” din viața lor, iar acum formează, în sfârșit, familia la care au visat de atâta timp.

Tinerii au făcut cununia civilă și abia așteaptă să ajungă și în fața altarului, însă acest lucru se va întâmpla abia anul viitor, căci pandemia nu le permite să facă nunta visurilor lor.

Însă, chiar dacă au ajuns doar în fața ofițerului stării civile, Valentin Sanfira și Codruța Filip sunt mulțumiți de petrecerea pe care au organizat-o, dar și de ce au obținut de la invitați.

Deși gurile rele spuneau că cei doi miri au ieșit pe minus după cununie, se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Interpretul de muzică populară a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars despre câștigul pe care el și soția sa l-au avut după ce au devenit o familie cu acte în regulă.

”Nu am ieșit pe minus. Dar, în primul rând, la cununie nu este cu dar, se dau cadouri. La nuntă este cu dar. Noi am făcut o petrecere doar cu familia și câțiva prieteni. Nu ne-am gândit să facem o petrecere ca să fim pe minus sau pe plus, la anul o să fie nunta, atunci va fi cu dar și atunci o să fie cu toți colegii și cu toți prietenii. Atunci să avem în jur de 350 de invitați. O să facem o petrecere frumoasă, nu neapărat cu fast”, a spus Valentin Sanfira în cadrul unui interviu oferit pentru Antena Stars.

Parteneri