Veronica Stegaru face furori și pe rețelele de socializare, nu doar la TV. Câți urmăritori are Vulpița pe internet?

Veronica din Blăgești are cont de Instagram și un număr impresionant de urmăitori. Vulpița lui Viorel face senzație și pe internet, nu doar la televizor.

Veronica din Blăgești a ajuns în atenția presei după ce cazul familiei ei a fost prezentat în cadrul emisiunii Acces Direct, la începutul anului.

De atunci, din luna ianuarie, soții Stegaru din Blăgești apar zilnic la televizor, iar orice apariție a lor atrage un număr impresionant de admiratori, dar și critici. Cert este ca Vulpița și Viorel sunt pe buzele tuturor.

De la oamenii simpli, care duceau o viață modestă, cei doi au ajuns în capitală, și se pare că greu se lasă duși înapoi în satul lor natal.

După numeroase scandaluri, certuri și amenințări, se pare că soții Stegaru nu pot trăi unul făra celălalt. Sunt nedespărțiți, iar separarea celor doi oricât de iminentă pare, ar fi greu de acceptat de numărul impresionant de fani pe care cei doi i-au adunat în ultimele luni de zile.

Așa că, dacă Vulpița și Viorel tot sunt zilnic pe buzele tuturor, care îi urmăresc pe micile ecrane, dar si în publicațiile online, iar mai nou și pe conturile lor de socializare.

Cei doi, Veronica și Viorel, au conturi de socializare, iar numărul celor care îi urmăresc este unul impresionant, precum al vedetelor adevărate.

Pe contul său de Instagram, Vulpița își ține fanii la curent cu noutățile din viața ei, dar postează și fotografii în care apare în diverse ipostaze și de la filmările unde participă.

Parteneri