Viața Cristinei Spătar este tot mai grea! Ce s-a întâmplat în viața artistei din nou

Ghinioane peste ghinioane pentru Cristina Spătar! După ce a trecut printr-un divorț și și-a pierdut mama în urmă cu câțiva ani, de cancer, acum, viața i-a dat o nouă lovitură cruntă artistei. Vedeta tocmai a aflat că tatăl său a fost diagnosticat cu cancer la gât! Cum face Cristina față acestei situații și cât de mult a marcat-o, de fapt, pierderea mamei?

O fire veselă, mereu cu zâmbetul pe buze, în spatele sclipirii pe care o afișează de fiecare dată, Cristina Spătar trăiește o adevărată dramă. Problemele nu-i mai dau pace și se simte încolțită din toate părțile. A trecut printr-un divorț greu și, din nefericire, și-a pierdut și mama, în urmă cu câțiva ani.

Cristina: ”Cea mai mare lovitură a vieții mele a fost moartea mamei de cancer”
Vedeta a declarat în cadrul unei emisiuni TV că moartea mamei sale a fost cea mai mare lovitură pentru ea. Deși s-a întâmplat în urmă cu mulți ani, pe vremea când era doar o adolescentă, Cristina susține că acel moment a marcat-o pentru totdeauna. Nu s-a dezlipit nicio secundă de ființa iubită și a fost alături de ea în ultimele clipe din viață.

Parteneri