VIDEO VIRAL – Un profesor de la Medicină le predă studenţilor din baie, în timp ce îşi face nevoile

Momente inedite ies la iveală în legătură cu decizia universităţilor de a face cursurile online. Un profesor de la UMF își ţine cursurile în baie. Filmarea a ajuns virală pe reţelele de socializare şi a făcut obiectul a mii de comentariii, care mai de care mai amuzante. [VIDEO LA FINALUL ARTICOLULUI]

Profesor de la UMF iși ţine cursurile în baie: Îşi face nevoile în timp ce le preda studenţilor

Profesorul de la UMF îşi face nevoile în timp ce le preda cursul, studenţilor. Studenţii în cauză au rămas stupefiaţi când au observat, că în timp ce ţine lecţii online, profesorul s-a dus la baie şi şi-a făcut nevoile. Fără nicio jenă, profesorul se şterge la fund în timp ce predă o lecţie. Înregistrarea a făcut furori în mediul online, iar internautiii s-au amuzat teribil de pe urma acestei întâmplări, scrie bzi.

Cum poate fi catalogat gestul profesorului de la UMF?

Momentan, Ministerul Educaţiei nu a oferit niciun răspuns oficial la acest filmuleţ, dar probabil gestul profesorului va fi sancţionat. Nu există nicio bază legală care să sancţioneze fix aceste gesturi, pentru că situaţia cursurilor online este una nouă pentru România, deci lucruri noi, legi vechi. UMF Carol Davila nu a oferit niciun răspuns oficial la acest filmuleţ. Nu se ştie exact dacă Universitatea de Medicină va formula un răspuns oficial.

Partea rea a cursurilor online. O fetiţă din Vaslui, scrisoare dramatică pentru primar
Există şi o parte dramatică a cursurilor desfăşurate online. Mulţi copii din România nu au acces la internet, sau la tehnologia care oferă acces la internet, telefoane tablete, etc. Este şi cazul unei fetiţe din judeţul Vaslui care s-a văzut în imposibilitatea desfăşurării, în condiţii normale a procesului de învăţare. Copilul i-a adresat o scrisoare primarului comunei respective, scrisoare în care a explicat situaţie în care se afla. Copilul a cerut un telefon mobil pentru a putea să îşi continuă cursurile online, în schimbul telefonului, fetiţa i-ar fi plătit din alocaţie, în rate, valoarea mobilului.

Parteneri