Viorel a făcut marele anunț! Vulpița este însărcinată?!: “O să vină și un… bebe”

Viorel a făcut marele anunț! Vulpița, însărcinată? Soții Stegaru ies… 3, din izolare?În timp ce se filmau pentru fanii lor, Viorel nu s-a putut abține și a dat vestea cea mare! Este Vulpița însărcinată? Soțul Veronică le-a dezvăluit tuturor că urmează o nouă piesă și un… bebe?

”În curând, va ieși o nouă piesă și vă rog să o ascultați. Vă iubim”, a zis Viorel. Iar soția l-a completat imediat. ”Noi ne simțim foarte bine, suntem foarte bine, după cum se vede”, a spus Vulpi.

Și acum e acum! Viorel a aruncat în aer bomba: ”O să fie și o surpriză pentru telespectatori. O să vină și un… bebe”! Vulpița a reacționat imediat și a zis, ce credeți? ”Nu!”.

Desigur că soțul a insistat, susținând că se poate întâmpla orice în această izolare. ”Ba da, nu se știe. Pe timp de izolare m-am gândit și la un bebe”, a zis Viorel.

Soții Stegaru ies… 3, din izolare?

Hmm, parcă acum ideea îi surâde destul de mult Veronicăi, din moment ce l-a întrebat pe soțul său cum o să-l cheme pe… bebe. Luați loc și țineți-vă bine! ”O să-l cheme… ”Izoleta”, i-a răspuns Viorel cu zâmbetul pe buze.

Parteneri