Viorel s-a lăsat călcat în picioare, la propriu! Soțul Vulpiței s-a arătat încântat: „Asta a cea mai bună parte”

Păi, ce-ai făcut, Viorele? După ce s-a bătut cu pumnul în piept, spunând că el este cocoșul în casă și că el este cel care dă ordine, soțul Vulpiței a lăsat garda jos și s-a lăsat călcat în picioare la propriu, din cauza durerilor de spate. Dar să fi fost ăsta oare singurul motiv?

După ce Viorel s-a plâns în repetate ori de dureri de spate, spunând că nici nu mai poate dormi noaptea din cauza problemelor de sănătate, soțul Vulpiței i-a făcut din o vizită terapeutului Cristina Enache. De această dată, partenerul Veronicăi i-a adus un buchet uriaș de flori, ca gest de mulțumire.

„Astea sunt pentru tine, că ai niște mâini. Vreau să mai fac o ședință. Una, două, depinde”, i-a spus Viorel terapeutei.

De această dată, pentru că Viorel a susținut că durerile persistau, Cristina Enache a abordat o altă modalitate și l-a masat mult mai „drastic”.

„Începem la fel. Doar mișcările… încerc să fiu puțin mai drastică. Se înroșește imediat, deci a fost tensionat. Probabil stai cocoșat”, a spus terapeuta pentru Acces Direct.

După ce Cristina Enache s-a plâns că o dor mâinile și că nu știe la ce să mai apeleze pentru a-i calma durerea de spate, terapeuta a propus să-l maseze cu ajutorul picioarelor, lucru pe care Viorel l-a acceptat imediat.

„E cel mai bine. Asta e cea mai bună parte. (…) E bine. E destul de grea. Ai 50 de kilograme? E bine, bine”, a răspuns Viorel.

Parteneri