Viorel și Vulpița s-au întors acasă la Blăgești. I-a însoţit manelistul Rafaelo, care a ajuns pe patul de spital – VIDEO

Rafaelo, Viorel și Vulpița au ajuns acasă la Blăgești. Manelistul s-a trezit apoi pe patul de spital. Imagini senzaționale cu cântărețul.

Rafaelo, Viorel și Vulpița au scos o nouă melodie. Premiera a avut loc în urmă cu puţin timp. Melodia se numește „Om bogat sau om sărac”, iar povestea clipului este foarte emoționantă.

Viorel Stegaru este grădinarul lui Rafaelo în clipul video. Renumitul manelist le oferă bani și cadouri familiei lui Viorel și a Veronicăi. Peste ani de zile, Rafaelo se îmbolnăvește și este tratat de fiica soților Stegaru. Fata ajunge cadru medical cu ajutorul banilor oferiți de Rafelo, cu ani în urmă.

După filmarea videoclipului, Vulpița de la Vaslui a răbufnit și i-a transmis lui Viorel să se ducă la Gabriela, pentru că ea nu mai suportă și va divorța. Se pare că Gabriela este o altă tânără, care după spusele Veronicăi, a intervenit în relația lor.

Rămâne de văzut dacă de această dată Vulpița de va ține de cuvânt și va merge în instanță pentru a se separa de Viorel Stegaru.

Parteneri