Virgil Ianțu a anunțat în urmă cu câteva zile că a fost infectat cu coronavirus! El a declarat pe urmă și câți bani a luat să spună că este infectat

Virgil Ianțu nu s-a lăsat atacat de întrebările referitoare la suma de bani pe care se presupune că a primit-o pentru a spune că a fost infectat cu coronavirus, așa că a oferit un răspuns de-a dreptul ironic.

Virgil Ianțu a anunțat în decursul săptămânii trecute că a fost infectat cu noul coronavirus. Prezentatorul tv a ținut să le trasmită un mesaj fanilor de pe rețelele de socializare prin care să-i liniștească. Acesta a spus că se confruntă cu o formă ușoară a bolii și că este convins că va trece cu brio și de această încercare.

Ba mai mult, Virgil Ianțu și-a rugat urmăritorii să țină cont de regulile de protecție impuse și să înncerce pe cât posibil să le respecte. El a mai adăugat faptul că toți dintre noi trebuie să purtăm masca de protecție în orice spațiu închis și să „exagerăm cu igiena”.

Cu toate acestea, unii interuanuți mai puțin convinși de existența virusului ucigaș din China l-au întrebat pe prezentator prin intermediul comentariilor de pe Internet ce sumă de bani a primit pentru a spune public că a fost infectat cu Covid-19. Virgil Ianțu nu s-a lăsat atacat de comentariul cu pricina, ba chiar a oferit un răspuns amuzant, încărcat cu ironie.

„-Cât, în cazul dumneavoastră? Cât v-au dat? -Mie: 60 de lei. Dar alții au primit mai mult”., a fost răspunsul prezentatorului tv.

În prezent, cel mai probabil Virgil Ianțu se afșă în carantină, așa cum este prevăzută legea în cazul celor depistați cu Covid-19. Prezentatorul speră la o „negativizare rapidă” și să revină la activitățile de zi cu zi.

Parteneri