Vlăduța Lupău a fost surprinsă în costum de baie la doar câteva zile după ce a lansat ultimul colaj muzical

Pe 9 iulie, Vlăduța Lupău le-a făcut o surpriză de zile mari fanilor ei: a lansat pe YouTube un nou colaj, „O fată hoinară”, care a reușit în doar câteva zile să ajungă pe locul 4 în trending și să aibă aproape 2 milioane de vizualizări.

Celebra artistă și-a îndemnat și fanii de pe Instagram să intre pe YouTube, postând pe profilul ei o fotografie care a adunat aproximativ 30.000 de like-uri și sute de comentarii. „Colaj nou: «O fată hoinară»! E în top pe YouTube! Mulțumesc mult, dragii mei prieteni”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul fotografiei.

Spre deosebire de alte poze postate de Adi Rus, care au adunat doar câteva mii de like-uri, imaginea în care apare și Vlăduța Lupău a fost apreciată de peste 11.000 de persoane, semn că și urmăritorii lui o plac foarte mult pe artistă.

La două zile după ce noul ei colaj a cucerit internetul, Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău, a postat pe Instagram o fotografie realizată la piscină, în care apare alături de frumoasa lui parteneră, aceasta fiind în costum de baie.

Parteneri