Vlăduța Lupău dezvăluie cum a fost cerută în căsătorie și cum a oprit-o poliția

Vlăduța Lupău a dat din casă și a făcut mărturisiri inedite despre începutul relației cu partenerul ei, Adi Rus. Cântăreața le-a povestit telespectatorilor „Acces Direct” despre cum a fost cerută în căsătorie, fără ca să bănuiască absolut nimic.

Artista, mărturisiri emoționante despre începutul relației cu Adi Rus!
Vlăduța Lupău și Adi Rus formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Îi vedeți deseori la evenimente sau pe rețelele de socializare, dar probabil nu mulți dintre dumneavoastră știți amănunte inedite despre începuturile poveștii lor de dragoste.

Vlăduța Lupău, luată prin surprindere cu cererea în căsătorie
Frumoasa interpretă de muzică populară a mărturisit că ea și partenerul ei, Adi Rus, s-au cunoscut în cadrul unui eveniment organizat de unul dintre profesorii Vlăduței Lupău. Totodată, vedeta a dezvăluit că-n ciuda carierei sale în muzică, aceasta a terminat facultatea de medicină veterinară.

Coronavirus în familia Becali! Gigi este pe perfuzii! Ce spun medicii despre starea lui
„L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu. Am terminat medicină veterinară. Un profesor avea un eveniment la un lac și era și el (n.r. Adi Rus) acolo. Așa ne-am cunoscut”, a spus Vlăduța Lupău pentru „Acces Direct”.

Cum a început povestea de dragoste dintre cântăreață și Adi Rus

În continuare, artista a vorbit și despre emoțiile pe care le-a avut atunci când a fost cerută în căsătorie. Potrivit spuselor Vlăduței Lupău, aceasta nu se aștepta nicio secundă la gestul partenerului ei. Adi Rus i-a făcut o surpriză și a oprit-o pe cântăreață cu mașina de Poliție pentru ca interpreta să nu bănuiască nimic.

„M-am dus spre casă și m-a oprit Poliția. Mi-au cerut trusa de prim-ajutor și au văzut și o zgârietură. M-au întrebat ce e cu aia pe mașină și când m-am întors l-am văzut pe Adi Rus cum coboară din mașină și m-a cerut. Avea un buchet de flori și inel”, a continuat ea.

Parteneri