Vlăduța Lupău le-a arătat fanilor colecția sa impresionantă: “Eram disperată să nu aibă nimeni”

Vlăduța Lupău și-a arătat colecția sa impresionantă pe internet.. Ce adună celebra artistă încă din copilărie.

Celebra artistă, iubită de toată România, Vlăduța Lupău, căci despre ea este vorba, a arătat lumii cu ce își ocupa timpul în copilărie.Vedeta, pe lângă pasiunea pentru muzică, se pare că, nu a copilărit cu telefonul în mână, ci în fața casei, colecționând… fiți atenți, șervețe de masă.

Da, dacă vă așteptați să spunem că Vlăduța are colecții scumpe de diamante, pantofi ori genți, căci își permite acest lux, iată că adevărul este altul.

Vlăduța Lupău a postat recent pe Instagram, acolo unde are o mulțime de fani, un video în care își etalează, mândră nevoie mare, minunata și impresionanta colecție de șervețele de masă.

”Când eram eu mică nu aveam TikTok, aveam întâlniri cu copiii din bloc și mă dădeam mare că aveam cele mai faine șervețele în colecție. Eram disperată să nu aibă nimeni ca mine”, a scris Vlăduța Lupău, pe pagina sa de Instagram.Ulterior, fanii i-au trimis o mulțime de mesaje prin care i-au transmis că nu este singura care are o astfel de colecție, lucru care a bucurat-o enorm pe vedetă.

Parteneri