Vlăduța Lupău le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare că a fost confirmată cu coronavirus

Vlăduța Lupău le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare că a fost confirmată cu coronavirus. Artista a mărturisit că a avut simptome specifice unei răceli, care au determinat-o să își facă testul pentru Covis-19.

Vlăduța Lupău trece prin momente dificile, după ce a fost depistată cu coronavirus. Artista le-a dezvăluit fanilor vestea îngrijorătoare pe rețelele de socializare, acolo unde a postat o fotografie alăturată de un mesaj emoționant.

Vlăduța Lupău are coronavirus!

Anunțul conform căruia Vlăduța Lupău a fost confirmată cu Covid-19 i-a întristat profund pe fani și i-au transmis artistei mesaje de încurajare și însănătoșire grabnică. Cu durere în suflet, cântăreața a povestit că inițial prezenta simptome specifice uneri simple răceli, fapt ce a determinat-o să își facă un test pentru Covid-19. Din păcate, rezultatul acestuia a fost pozitiv.

„Dragii mei… vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa iar răspunsul din păcate a fost unul pozitiv. Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să rămână așa. Timp de 14 zile, așa cum este protocolul voi sta în izolare. ”, a scris Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Artista îi îndeamnă pe fani să fie responsabili și să trateze acest subiect cu mare seriozitate. De asemenea, Vlăduța le transmite tuturor celor care prezintă simptome de răceală, oricât ar fi de banale, să nu le ignore și să se testeze penru Covid-19.

Vlăduța Lupău susține că nu știe de unde ar fi putut contacta virusul, având în vedere că în utlimele luni nu a mai participat la evenimente și a evitat aglomerațiile din cauza restricțiilor impuse de autorități. Cu toate că s-a ferit de virus atât cât a putut, Vlăduța Lupău a fost confirmată astăzi cu SARS-CoV-2.

Parteneri