Vulpița a ajuns la 12 milioane de vizualizări pe Youtube ,însă în scurt timp a fost dată uitării

Timp de opt luni de zile, Vulpița a fost persoanjul principal de la Acces Direct, dar în luna septembrie aceasta a plecat înapoi acasă, iar de atunci viața sa a revenit la normal! Prima piesă a Veronicăi a ajuns la 12 milioane de vizualizări, iar deja totul e de domeniul trecutului!În urmă cu doar câteva luni telespectatorii Acces Direct stăteau cu sufletul la gură să vadă ce întâmplări mai sunt în viața Vulpiței, ce ”proiecte” mai lansează sau cum mai e relația sa cu Viorel, însă de acum toți se întreabă ce se mai întâmplă cu ea de când a părăsit Capitala pentru viața la Blăgești!

Ei bine, Veronica a revenit pe plaiurile natale, în continuare este căsătorită cu Viorel și locuiește la părinți lui, acolo unde o au în grijă și pe fiica lor, Maria, dar unde deja așteaptă încă un membru în familie, asta pentru că Vulpița e din nou însărcinată!

Vulpița s-a lansat și în muzică în timpul petrecut la București, iar prima sa piesă care era în colaborare cu Axinte a ajuns la 12 milioane de vizualizări pe YouTube, însă acum deja totul este de domeniul trecutului.

Chiar dacă s-a bucurat pentru mai multe luni de faimă, iar aceasta deja era cunoscută în întreaga țară, acum Veronica Stegaru a revenit la viața de dinainte și uitat complet de perioada în care ”era vedetă”.

Acum pe contul său de socializare Vulpița le mai aduce aminte urmăritorilor despre momentele petecute în București, dar nu uită să le spună și ce face acasă!

Veronica le-a prezentat fanilor grădina sa!

În urmă cu doar câteva săptămâni, Vulpița le-a arătat fanilor gradina sa cu pomi fructiferi. Veronica e foarte mândră de livadă și chiar dacă a plecat din Capitală, acum e fericită alături de familia ei.

Deja postările pe Instagram au fost rărite, iar de Viorel nici nu se mai pune problema. Soțul ei a uitat complet de rețelele de socializare, iar acum a revenit la munca de zi cu zi.

Parteneri