Vulpița a izbucnit în lacrimi, după două săptămâni de pace a ajuns iar la scandal cu Viorel. Cuplul a ajuns la Biserică pentru a se ruga

Când toată lumea credea că în sfârșit au reușit să îngroape securea războiului, Vulpița a izbucnit în lacrimi, în direct! După două săptămâni în care liniștea părea că s-a instalat în cuplul lor, Veronica a ajuns iar la scandal cu Viorel. Care este motivul?

Se pare că armonia nu a durat prea mult în cuplul format din Veronica și Viorel. Dacă ieri au mers împreună la biserică pentru a se ruga și pentru a-ș reînnoi jurămintele, se pare că ceva iar le-a tulburat liniștea, căci țipetele și cuvintele urâte s-au făcut din nou auzite între cei doi.

Vulpița, din nou în lacrimi, în direct

Veronica și Viorel au avut parte de un weekend de senzație. Cei doi au plecat din București pentru a vizita orașul Galați. Acolo, aceștia s-au plimbat pe cunoscuta faleză a îndrăgostiților, sub atenta îndrumare a sexy ghidului lor, Corina.

Deși inițial Veronica părea că nu are nicio problemă cu cealaltă prezență feminină, se pare că în adâncul sufletului ei lucrurile stăteau complet diferit. Asta, cu toate că Vulpița și-a cerut scuze ieri în fața Corinei, dând de înțeles că gelozia ei nu ar fi fondată.

După două săptămâni de liniște a ajuns iar la scandal cu Viorel

Așadar, când au rămas singuri, Veronica a început să-l acuze pe Viorel de faptul că acordă atenția altor femei, lucru care o enervează la culme. Veronica nu și-a mai putut opri lacrimile și a izbucnit în plâns, manifestându-și gelozia.

„Din cauza ta m-am certat cu ai mei, totul ca să fie bine, să fim împreună. Eu i-am luat apărarea în fața părinților mei pentru că l-au jignit. Oare cine mai face ca mine? Atingi când pe una, când pe alta. De ce îți bați joc? Nu pot să mai văd pe una într-o parte și pe alte într-o parte”, i-a spus Veronica, în lacrimi, lui Viorel.

În loc să o calmeze, Viorel i-a reproșat acesteia că are mai multe greșeli decât el.

„Nu mă face să îmi aduc minte de trecut. Tu ai mai multe greșeli decât mine”, i-a răspuns Viorel.

Parteneri