Vulpița își surprinde fanii din nou! O nouă filmare cu tânăra din Blăgești: “Dacă veniți noaptea vă poftesc…”

Vulpița Veronica din Blăgești și-a surrpins fanii cu o filmare neașteptată, făcută în Blăgești. Ce face tânăra acum, după ce a revenit acasă?

Recent, pe contul de YouTube al celebrei Vulpița Veronica care a făcut senzație cu lunile la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 a renunțat de curând la aparițiile sale la televizor și a ales să se întoarcă acasă, în Blăgești.

Se pare că Vulpița Veronica a lăsat cântatul și celebritatea deoparte și s-a apucat serios de treabă. Prin intermediul unei filmări care a adunat deja mii de vizualizări pe YouTube, tânăra din Blăgești a mărturisit tuturor faptul că are o livadă bogată, unde îi așteaptă pe cei doritori.

„Este foarte bine, uitați-vă. Am cireșe, am de toate, de toate! Mere! Tot ce ce vreți…Veniți la livada lui Vulpița. Uitați-vă, am livadă. Dar nu pot să intru acum pentru că e încuiată de mine.

Uitați-vă, am pus și lacăt și gard electric. Să nu vă curenteze, domnilor, dacă veniți noaptea. Vă poftesc la mere, la tot ce vă trebui. V-am lăsat, v-am pupăcit”, a dezvăluit Vulpița Veronica din Blăgești, în cadrul unui clip video postat pe YouTube.

Despre Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești

Pentru cei care nu știu, Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg și drept Vulpița din Blăgești, a devenit o adevărată senzație a momentului după ce și-a făcut apariția la emisiunea „Acces direct” de la Antena 1, încercând să își resolve problemele cu soțul său, Viorel.

Parteneri