Vulpița și-a încântat fanii cu noua veste, va fi pentru a doua oară mămică. Acum arată tuturor ecografia bebelușului

Veronica și Viorel Stegaru sunt în culmea fericirii. După ce aceștia le-au făcut o surpriză de proporții fanilor, anunțând faptul că tânăra din Blăgești este însărcinată, cei doi au revenit o imagine bombă: ecografia bebelușului!

Vestea că Vulpița a rămas din nou însărcinată cu Viorel a fost o adevărată surpriză pentru telespectatorii „Acces Direct”, dar și pentru Mirela Vaida. Fericitul anunț a fost făcut chiar de soțul Veronicăi, după ce, pe parcursul emisunii, acesta și-a exprimat de mai multe ori dorința de a deveni din nou tată.

Chiar dacă nu au aflat încă sexul bebelușului, soții Stegaru nu pierd vremea și se gândesc deja la toate detaliile. Potrivit spuselor lui Viorel, dacă nou-născutul va fi băiat va purta numele „Radu”, iar dacă va fi fetiță o va chema „Doinița” și „Mirela”.

„Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt”, a declarat soțul Vulpiței la „Acces Direct”.

Vulpița le-a împărtășit internauților ecografia bebelușului

Pentru a se asigura că este însărcinată, dar și pentru a le demonstra admiratorilor din mediul online că nu minte, Veronica i-a făcut o ecografie bebelușului și a ținut să posteze imaginea emoționantă pe contul ei de Instagram.

În același timp, Veronica a declarat că ea și soțul ei nu-și mai încap în piele de fericire și le-a mulțumit tuturor pentru felicitările primite.

„DA! Sunt însărcinată și suntem foarte Fericiți. Mulțumim tuturor pentru mesaje! ❤️❤️❤️”, a scris Vulpița pe Instagram.

Reacția fanilor nu a întârziat nici ea să apară, astfel că au asaltat imaginea cu fotografia bebelușului Veronicăi Stegaru cu mii de like-uri, împărtășindu-i bucuria.

Parteneri