Vulpița și Raffaello au lansat piesa ”Sushi Maki”. Locul I în topul preferințelor muzicale

În această seară, Rafaelo și Vulpița au lansat o nouă piesă ”Sushi Maki”, o piesă la care au muncit mult, însă pentru ea au făcut și un videoclip pe măsură. Au schimbat mai multe ținute, dar au învățat și mișcări de dans pe care nu le-au mai făcut până acum.

Rafaelo, piesă pe ritmuri japoneze cu Vulpița. Videoclip complex plin de culoare!

”Sushi Maki” e cea mai recentă colaborare muzicală dintre Rafaelo și Vulpița. Cei doi au ajuns din nou în studio, iar de data aceasta au înregistrat hitul verii, după cum spun chiar ei.

Pentru că au ținut mereu cont de părerile fanilor, Rafaelo și Vulpița au făcut și un videoclip pe măsură.

”Facem ceva ce nu a mai fost făcut în Romania, ceva unicat, poate ajunge mai departe de Europa. M-am imbracat în instructor de carate”, a spus Rafaelo.

Ei bine, Veronica a fost totuși în centrul atenției. Aceasta s-a îmbrăcat în Keișă, dar și în vulpiță spre surprinderea tuturor!

Piesa de rezistentă a videoclipului a fost reprezentată de coregrafia de excepție pe care cei doi au făcut-o sub îndrumarea Zizikăi. Multe dansatoare sexy și-au făcut prezența în platoul de filmare, astfel că trupurile sexy, ținutele spectaculoase și mișcările care mai de care nu au ezitat să apară din cel mai nou clip al Vulpiței și al lui Rafaelo!

Parteneri