Vulpița și Viorel au devenit agresivi după ce s-au întors la origini! Au sărit la bătaie când li s-a cerut voie să se facă o poză cu ei

Au trecut mai multe săptămâni de când Vulpița și Viorel au spus adio Bucureștiului și s-au întors înapoi la origini. Au uitat de toate bunele maniere între timp și au devenit agresivi cu cei care le cer poze! Iată ce s-a întâmplat!

Vulpița și Viorel au plecat pe neașteptat din Capitală și s-au întors înapoi acasă, însă odată cu întoarcerea pe plaiuri natale au ajuns să aibă obiceiuri agresive. Ei bine, iată că un clip video a ajuns viral, după ce un admirator i-a cerut o fotografie.

Soțul Vulpiței a sărit la bătaie când i s-a cerut o poză!
Viața lui Viorel și a Vulpiței se schimbase, după ce au ajuns la București, însă iată că au revenit la vechile origini. Deși poate toată lumea credea că sunt altfel după ce au plecat pe neașteptate din Capitală, nici vorbă, deoarece aceștia au uitat de tot, de faimă, iar acum au devenit agresivi cu cei din jur.

Spunem asta, după ce un clip video a ajuns viral pe internet. Aflați într-o căruță pe șosea, Vulpița și Viorel se aflau în spate, în timp ce socrul Veronicăi se afla conducea.

La un moment dat, o mașină ce se afla în mers le-a cerut acestora să facă o poză cu ei, mai în glumă, mai în serios, însă nici nu au avut timp să reacționeze, că deja tatăl lui Viorel, dar și soțul Vulpiței au sărit să-i bată cu ce au găsit la îndemână în căruță!

Parteneri