Vulpița și Viorel au experimentat luxul și opulența! Cu barca în paradisul milionarilor pe lacul Snagov

Veronica și Viorel au ajuns în paradisul milionarilor. Soții Stegaru au experimentat luxul și opulența pe lacul Snagov!

Veronica și Viorel, cu barca în paradisul milionarilor! Cei doi au experimentat luxul și
Cei doi au experimentat luxul și opulența!  Veronica și Viorel au ajuns în paradisul milionarilor. Soții Stegaru au experimentat luxul și opulența pe lacul Snagov!

Pai dacă nici ei nu se plimbă, pai atunci cine? Soții Stegaru au ajuns și pe tărâmul milionarilor, mai exact în localitatea Snagov. Cei doi s-au putut bucura de lux și opulență într-o plimbare cu barca!

După ce în ultimele zile au străbătut țara în lung și-n lat, iată că acum Veronica și Viorel au ajuns pe tărâmul milionarilor. Cei doi au mers împreună la Snagov, iar gazdele lor au fost Radu Valahu și soția sa!

Pentru că sunt pentru prima oară pe lac, aceștia au fost plimbați cu o barcă de lux, cum doar cei bogați își permit. Au observat în tot acest timp numeroasele case de milioane de euro, dar și arhitecturile speciale.

Mai mult de atât, soții Stegaru au văzut pentru prima oară vilele de lux în care au trăit soții Ceaușescu.

Viorel și Vulpița au refăcut și celebra scenă din filmul Titanic, iar pe lac și-au declarat iubirea puternică! În fața lui Radu Valahu și a soției sale, soții Stegaru s-au sărutat minute în șir și și-au spus vorbe duioase de iubire!

Nu s-a terminat aici aventura lor în tărâmul milionarilor, ci după a început o adevărată distracție. S-au ridicat în picioare în barcă și au început să danseze pe ritmuri internaționale, dar și folclorice românești!

Parteneri