Vulpița și Viorel au mers la mare. Bărbatul a fost atât de entuziasmat încât își dorește să devina tată din nou: “Să mai urmeze un bebe”

Veronica și Viorel și-au văzut visul împlinit! Soții Stegaru au mers pentru prima dată la mare. Întâlnirea cu valurile impresionante a fost plină de emoții, dar și de panică, deoarece Vulpița s-a arătat destul de temătoare. Până la urmă cei doi au făcut senzație în apă, iar bărbatul din Blăgești a fost atât de entuziasmat, încât a spus că-și dorește să devină din nou tată!

După o serie lungă de certuri, a venit în sfârșit timpul pentru relaxare. Iar soții Stegaru nu au făcut-o oricum, ci într-un mare fel! Aceștia s-au echipat corespunzător și au plecat dis de dimineață la mare. Drumul până la Constanța a trecut rapid, deoarece Vulpița și Viorel au cântat și s-au distrat permanent.

Încă de când a văzut marea, chiar și de la distanță, Veronica s-a arătat foarte încântată de priveliște. Tânăra de la Blăgeși a fost atât de cucerită de imaginea impresionantă, încât a declarat că și-ar dori să se mute în Constanța.

„Nu am fost niciodată și acum sunt chiar curioasă să văd ce și cum. Aș rămâne aici. Foarte drăguț, wow! E super! E cam mare și și vine la margine apa. Așa de mare e? Îmi place”, a spus Veronica pentru Acces Direct.

Viorel și-a demonstrat curajul, căci nu a stat pe gânduri și s-a descălțat imediat pentru a intra în apă. În ciua faptului că apa era foarte rece, bărbatul a fost foarte entuziasmat.

Mai puțin curajoasă a fost Veronica, însă în cele din urmă a intrat și ea în apă, iar împreună cu soțul ei au făcut senzație în valuri. Aceștia nu s-au lăsat de șotii și s-au stropit, au cântat și au dansat pe melodiile lor, mai ales după ce s-au echipat corespunzător de plajă.

Vulpița a ales să paorte o pereche de pantaloni scurți și un tricou ce-i lăsa abodmenul la vedere, reușind imediat să facă senzație printre turiști, care de altfel s-au oprit și pentru poze.

Ba mai mult, Viorel a fost atât de fericit, încât a declarat că vrea să mai facă un copil cu Vulpița… chiar la mare!

„Să mai urmeze un bebe”, a spus Viorel.

Parteneri