Vulpița și Viorel s-au sărutat pătimaș după împăcare! Iată imaginea

După îndelungi certuri, Veronica și Viorel le-au făcut telespectatorilor „Acces Direct” o surpriză de proporție! Cei doi și-au dat mâna și s-au sărutat de mama focului în fața camerelor de filmat. Când părea că în sfârșit au îngropat securea războiului, Vulpița s-a sucit și a aruncat bomba, în direct!

Soții Stegaru, sărut pătimaș în fața camerelor de filmat! Când părea că au îngropat securea războiului, Vulpița a aruncat bomba!

Soții Stegaru, împăcare istorică! Veronica și Viorel s-au sărutat de mama focului.

Veronica, planuri ascunse cu Viorel.

În ultima perioadă, Veronica și Viorel au fost implicați într-o serie parcă interminabilă de certuri. Bărbatul i-a aruncat hainele Vulpiței, a acuzat-o pe aceasta de furt, iar pe de cealaltă parte, tânăra din Blăgești susținea sus și tare că o înșeală cu o domnișoară pe nume Gabriela. Of, încurcate mai sunt căile dragostei… Nu-i așa?

Vineri, după ce în platoul „Acces Direct” s-au „înțepat” în stilul lor caracteristic, cu cuvinte destul de urâte și acuzații grave, emisiunea s-a încheiat cu o celebrare. Veronica a fost premiată pentru titlul de cea mai gospodină, după ce în urmă cu câteva zile a fost acasă la o familie dintr-un sat, loc în care a pus serios mâna pe treabă.

Chiar dacă în platou Viorel părea destul de gelos pe reușita Vulpiței, în culise, lucrurile s-au schimbat radical. Bărbatul și-a recunoscut sentimentele de iubire față de Veronica și a susținut că vrea să se împace cu aceasta, însă nu oricum, ci printr-un sărut pătimaș în fața camerelor.

La început, Viorel i-a sărutat tandru mâna, apoi a luat-o în brațe, pregătindu-și terenul. În cele din urmă, susținut de spusele și aplauzele celorlalți, bărbatul a dat să o sărute, însă Veronica i-a luat-o înainte și l-a pupat de mama focului.

Când lucrurile păreau că s-au liniștit în sfârșit, cei doi sunt din nou supărați. Veronica susține că aseară soțul ei i-a vorbit din nou urât și că a tratat-o cu lipsă de respect.

„Eu fac nu prea bine. A început să țină aseară ușa de la baie să nu mă lase să ies. Iar m-a jignit și mi-a dat vorbe jignitoare. Nu-i mai ofer nicio șansă”, a spus Veronica la Acces Direct.

Ba mai mult, Viorel a spus că Veronica i-a mărturisit că sărutul a fost doar ca să o facă geloasă pe Andra, cea care a machiat-o.

Parteneri