Vulpița și Viorel, din nou în topurile muzicale! Câți români au văzut noua piesă a celor doi, ”Câinii latră, Vulpea merge”

Chiar dacă sunt mai tot timpul judecați, iată că numărul vizualizărilor de pe YouTube crește de o zi la alta. Ieri Vulpița și Viorel au lansat o nouă piesă, iar astăzi deja se află pe locul 12 în România în topul preferințelor muzicale.

Veronica și Viorel au devenit faimoși în România în urmă cu cinci luni, atunci când au ajuns în platoul Acces Direct cu un caz destul de serios, dar care s-a dovedit pe parcurs că nu a fost așa cum soții Stegaru au mărturisit. După lungi certuri și scandaluri, Viorel a iertat-o pe Vulpița pentru ceea ce a făcut, însă povestea lor la București nu s-a terminat nicicum.

Pentru că telespectatorii stăteau cu ochii în patru pe televizoare atunci când aceștia își făceau prezența în platou, de-a lungul timpului cei doi soți au ajuns să fie celebrii, iar pentru succesul pe care îl au în mediul online mai mulți compozitori s-au hotorât să-i lanseze și în muzică.

După ce Vulpița a început cu Axinte, iar Viorel cu Maria Constantin, urmând ca ulterior Veronica să revină într-o colaborare cu Rafaelo, dar și cu Viorel împreună cu ei, iată că ieri soții Stegaru au lansat o nouă piesă, însă de data asta doar ei doi, așa ca-n familie!

Chiar dacă sunt judecați mai tot timpul pentru faptul că au rămas în Capitală, iată că numărul vizualizărilor de pe YouTube nu spune acealași lucru, și chiar se pare că sunt mai îndrăgiți pe cât credeam. Piesa cea nou ”Câinii latră, Vulpea merge”, a strâns în mai puțin de 24 de ore peste 250.000 de vizualizări, iar în topul preferințelor muzicale din România se află pe locul 12 și în continuare sunt în creștere!

Parteneri