Zi neagră pentru Viviana Sposub! Frumoasa vedetă este în doliu

Zi neagră pentru Viviana Sposub! Frumoasa vedetă este în doliu, după ce o persoană dragă din viața ei s-a stins din viață. Iubita lui George Burcea este în stare de șoc de când a aflat vestea cumplită!

Viviana Sposub este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Pe lângă cariera de succes în televiziune, aceasta pare să fie la fel de norocoasă și pe plan sentimental, după ce ea și George Burcea au decis să devină un cuplu.

O vedeți mereu cu zâmbetul pe buze și radiind de fericire, însă viața i-a oferit și motive de tristețe. În urmă cu scurt timp, Viviana Sposub a anunțat îndurerată ca a pierdut o persoană dragă sufletului ei, veste care a șocat-o complet.

Viviana Sposub este în doliu, după ce Radu, un amic de-al ei, a murit

Viviana Sposub și-a întristat fanii, după ce, în urmă cu câteva ore, a făcut un anunț trist pe rețelele de socializare. Iubita lui George Burcea a postat mai multe imagini cu ea și un prieten de-al ei, pe nume Radu, care, din păcate, s-a stins din viață.

Vedeta este șocată de vestea cumplită
Se pare că Viviana Sposub și prietenul care a decedat recent s-au înțeles foarte bine, dovadă fiind filmulețele pe care le-au realizat împreună, de la diverse spectacole. În dreptul imaginilor, iubita lui George Burcea a spus că este fără cuvinte de când a aflat vestea că Radu a murit.

„Fără cuvinte… Să te odihnești în pace, om drag!”, a scris Viviana Sposub pe Instagram, după ce un amic de-al ei a murit.

În continuare, Viviana Sposub a ținut să-și exprima public regretul față de amicul ei Radu, spunând că-l va purta veșnic în amintire, dar și în suflet.

„Te vom purta mereu în amintire și în suflet!”, a continuat Viviana Sposub la InstaStory.

Parteneri